Terug naar overzicht Dinsdag 2 oktober 2018

Sleutelpositie voor de Galan Groep in netwerk Driessen Professionals

Organisaties in de publieke sector krijgen via Driessen Professionals toegang tot een netwerk gespecialiseerde partners op verschillende domeinen. Van zorg professionals tot docenten. En van financieel specialisten tot data professionals. Maar een domein dat nog ontbrak was interim-management. Tot nu. Trots presenteren we de Galan Groep als nieuwe partner.

Samenwerking de Galan Groep

“Organisaties in de publieke sector kunnen uit een breed scala aan interim-management en advies bureaus kiezen. Maar wij wilden samenwerken met een bureau dat echt uitblinkt in hoogwaardig interim management. Een partij gespecialiseerd in de publieke sector die in staat is om de strategie door te vertalen naar de praktijk. Interim-management gaat namelijk om sleutelposities in de organisatie. Zorgvuldigheid is daarbij doorslaggevend”, vertelt manager Marcel van den Bekerom over de zoektocht naar de juiste partner.

Ronald Bruin, partner bij de Galan Groep, ziet veel toegevoegde waarde in Driessen Professionals als netwerkorganisatie. “Je ziet een duidelijke verschuiving in de markt ontstaan die gericht is op samenwerking. Met ieder zijn specialisme om elkaar te versterken. Door samenwerking met Driessen Professionals zijn wij onderdeel van een inhoudelijk netwerk van professionals.” 

Op de website van Driessen Professionals vindt u meer informatie over de samenwerking tussen Driessen Professionals en de Galan Groep.

Andere nieuwsberichten

Van nieuwe samenwerkingen met partners, gewonnen prijzen tot nieuws over onze familie van bedrijven.