Om trots op te zijn!

Al ruim 30 jaar zetten wij ons in voor werkgeluk. Wat in 1993 begon met drie medewerkers in één kantoor in Helmond, is uitgegroeid tot een familie van bedrijven met meer dan 700 collega’s en 15.000 flexibele medewerkers werkend over heel Nederland. Een stukje geschiedenis om trots op te zijn.

Cirque Futurique
April 2023
Hoera! We bestaan 30 jaar

15 bedrijven en 30 jaar verder! Deze mijlpaal laten we natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij gaan. We vieren het groots tijdens Cirque Futurique met een feest voor onze eigen collega’s, een inspirerend jaarcongres voor relaties en een fantastische familiedag. Beleef hier het Cirque Futurique.

april 2023
Driessen Groep start eventbedrijf Sprank

Bij Driessen Groep kijken we met andere ogen naar de wereld om ons heen. En dus ook naar mogelijke middelen om HR-doelen te behalen. Zo zien wij een event als krachtig HR-instrument. Benieuwd hoe dat werkt? Maak dan kennis met Sprank. Sprank organiseert en bedenkt medewerker events, business events en incentives op maat. In eigen productie, in opdracht of in samenwerking. En regelt ze tot in de puntjes. Met een sprankje magie als toevoeging verzorgen zij events die werken en die je niet snel vergeet.

februari 2023
Maak kennis met Haert

Jarenlang stond Reijn bekend als inhuur- en consultancy dienstverlener. Vanaf nu splitst Reijn op in twee zelfstandige bedrijven. Zo ontstaat focus om organisaties nóg beter te ondersteunen. Reijn gaat verder als consultancypartner en verbindt (zelfstandige) HRM-professionals aan HRM-uitdagingen bij publieke organisaties. De inhuur- en brokerdienstverlening en het contractmanagement gaat verder onder de naam Haert. Haert staat voor (on)gewoon goed geregeld opdrachtgeverschap. Warm, persoonlijk en begrijpelijk.

mei 2022
Driessen Groep en MyTalentBoard gaan strategisch partnership aan

Het ontwikkelen van talent is een essentieel ingrediënt voor het mogelijk maken van werkgeluk voor zowel medewerkers als organisaties. MyTalentBoard – een online platform voor het ontdekken, inzetten en ontwikkelen van mensen en organisaties – vormt dan ook een prachtige aanvulling op onze familie van bedrijven. Samen met MyTalentBoard gaan we de komende jaren werken aan talentontwikkeling in Nederland.

luun logo
april 2022
Driessen Groep start innovatiebureau Lüün

Om als organisatie relevant te blijven voor je klanten en medewerkers ontkom je niet aan innovatie. Helaas ervaren veel mensen het proces om tot een vernieuwing te komen als rommelig, inefficiënt of zelfs frustrerend. Dat kan anders, vinden wij. Daarom introduceren we Lüün. Lüün begeleidt organisaties bij het starten, versnellen én het borgen van mensgerichte innovatie. Door structuur te bieden in creativiteit wordt innovatie (weer) leuk!

September 2021
Opening Brainport Human Campus in Helmond

De afgelopen 1,5 jaar heeft Driessen Groep hard gewerkt aan de ontwikkeling van Brainport Human Campus. Naast Driessen Groep en haar bedrijven zijn er nog zo’n 30 andere organisaties gevestigd. Een mix van organisaties uit het onderwijs, de overheid en het bedrijfsleven waar de onderwerpen mens en werk centraal staan. Brainport Human Campus is een gastvrije plek die professionals en organisaties samenbrengt, verbindt en inspireert.

Mei 2021
Driessen Groep start arbodienst Bloeij

Werk maakt mensen beter. Maar dat is niet vanzelfsprekend. Dit vraagt om constante aandacht voor medewerkers. Als het gaat om de groei en bloei van je medewerkers, dan wil je samenwerken met een arbodienst die dichtbij staat. Daarom start Driessen Groep te midden van de grootste gezondheidscrisis van de afgelopen decennia een arbodienst: Bloeij.

Maart 2021
Recruitment onderdeel van het portfolio

Als gevolg van de schaarste op de arbeidsmarkt hebben organisaties steeds meer moeite om voor specialistische functies de juiste mensen te vinden. Daarom lanceren we Jeij, ons recruitmentbureau voor maatschappelijk gedreven organisaties. Ook zetten we een stap in de private sector met een intensieve strategische samenwerking met het recruitmentbureau Benchstars.

Januari 2021
Nieuwe locatie in Bussum

De locaties Amsterdam en Utrecht verhuizen naar een riant kantoorpand in Bussum. Door krachten te bundelen ontstaat in de Bussum de ruimte om verder te groeien, in-house evenementen te organiseren en nog meer samen te werken.

December 2020
Het Atelier opent haar deuren

We openen een nieuw pand aan de Vlamovenweg. In dit unieke pand zijn zowel de bedrijven van Driesen Groep als externe bedrijven gevestigd. Het Atelier heeft een verbindende functie en is een broedplaats voor professionals die opereren in het domein van mens & werk. 

Februari 2019
Driessen Professionals gaat verder als Reijn

Driessen Professionals is uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf. Met trots presenteren wij Reijn. Via Reijn krijgt de publieke sector toegang tot schaarse professionals via een netwerk van gespecialiseerde partners, zzp’ers en eigen consultants.

25 jaar
April 2018
We bestaan 25 jaar

Naast de transitie van familiebedrijf naar familie van bedrijven is er nog iets te vieren: we bestaan 25 jaar! Deze mijlpaal vieren we groots tijdens Festival Groei met een familiedag, een jaarcongres voor relaties, een inspiratiefestival voor professionals en niet te vergeten een fantastisch feest voor onze eigen collega’s. Beleef hier Festival Groei

April 2018
Van familiebedrijf naar familie van bedrijven

Per 1 april gaat Driessen HRM verder als Driessen Groep: een familie van bedrijven in het domein van mens en werk, gespecialiseerd in de publieke sector. Onder de vleugels van Driessen Groep vallen op dat moment: Driessen, IJK, Driessen Professionals, Mensium en The Solutions Factory. Bedrijven met eigen diensten en een eigen verhaal, maar met het mogelijk maken van werkgeluk voor zoveel mogelijk mensen als gemeenschappelijk doel. 

Oktober 2017
Opening nieuw pand aan de Vlamovenweg

Op een steenworp afstand van het vertrouwde pand aan de Schootense Dreef openen we een nieuw kantoor aan de Vlamovenweg. Vanwege de groei werd in juli 2016 het startsein gegeven voor de bouw van een nieuw pand, waar de componenten ‘human’ en ‘digital’ centraal staan.

April 2017
Oprichting Driessen Foundation

Al jaren dragen we ons steentje bij door verschillende initiatieven en goede doelen te steunen. De groei van onze organisatie, maakt het mogelijk om nog meer te kunnen betekenen voor de wereld om ons heen. Vanuit deze gedachte en de passie voor ‘mens en werk’ starten we de Driessen Foundation. Ons doel is werkgeluk mogelijk maken, ook voor mensen voor wie dat niet vanzelfsprekend is.

April 2017
Zes nieuwe locaties geopend

Door de groei van Driessen HRM komen er in één jaar maar liefst zes locaties bij. Driessen HRM is vanaf nu ook in Amsterdam, Groningen, Venlo, Zwolle, Breda en Arnhem te vinden.

Februari 2014
Driessen HRM verwelkomt dochteronderneming Mensium

Wij verwelkomen Mensium als nieuw familielid. Met een eigen team van ervaren adviseurs ondersteunt Mensium organisaties op het gebied van personeelsontwikkeling en mobiliteit. Zij helpen medewerkers bij het ontdekken van talenten en het ontwikkelen van competenties.

December 2013
Locaties geopend in Utrecht, Den Haag en Leeuwarden

Waar Driessen HRM eerst alleen maar vanuit Helmond haar klanten en flexibele medewerkers door heel Nederland van dienst was, komen daar in 2013 drie locaties bij in het land. In Utrecht, Den Haag en Leeuwarden pronkt vanaf dat moment Driessen HRM op de gevels.

Oktober 2013
We verwelkomen dochteronderneming The Solutions Factory

De wereld van e-HRM komt steeds dichterbij. Driessen HRM krijgt er een dochter bij, namelijk The Solutions Factory. The Solutions Factory biedt online oplossingen ter ondersteuning van het gehele HRM-proces, zoals een werken-bij-site, mobiliteitscentrum of inhuurdesk.

April 2013
Driessen HRM_Payroll wordt Driessen HRM

Tijdens het 20-jarig bestaan van Driessen op 1 april 2013, verandert de naam Driessen HRM_Payroll in Driessen HRM. Deze naam draagt bij aan de weg die we inslaan als brede HRM-dienstverlener voor de publieke sector.

September 2012
Uitbreiding kantoor in Helmond

Het kantoorpand aan de Schootense Dreef in Helmond wordt ‘verdubbeld’. Het kantoor wordt letterlijk gespiegeld met in het midden een verbinding door middel van een multifunctioneel Atrium. Door deze uitbreiding is Driessen HRM weer toekomstbestendig.

September 2008
DA&A Driessen verandert naam in Driessen HRM_Payroll

Na 15 jaar is het moment aangebroken waarop DA&A Driessen verder door het leven gaat als Driessen HRM_Payroll. Een naamswijziging die past bij Driessen als brede HRM-kennispartner en payroll-dienstverlener.

September 2001
Verhuizing naar nieuw kantoor

Met het oog op de toekomst verhuist DA&A Driessen van een verdieping in een pand aan de Panovenweg naar een veel groter kantoorpand aan de Schootense Dreef 15 in Helmond.

April 1993
De start van Driessen Administratie & Advies (DA&A)

Jan Driessen begint op 1 april 1993 voor zichzelf. DA&A is geboren. Vanuit het kantoor, gevestigd aan de Panovenweg in Helmond, werkt Jan met enkele medewerkers met name voor diverse gemeenten.