Terug naar overzicht Vrijdag 6 april 2018

Maak kennis met onze familie van bedrijven

U kent ons waarschijnlijk al jaren als Driessen HRM. Maar inmiddels is er iets veranderd. Vanaf 1 april 2018 gaat Driessen HRM namelijk door het leven als Driessen Groep: een digitaal gedreven familie van bedrijven, in het domein van mens en werk, gespecialiseerd in de publieke sector.

Waarom die keuze?

Ons motto is al vele jaren ‘Goed Bekend’. Wij willen zo dicht mogelijk staan bij onze collega’s en de organisaties en flexibele medewerkers voor wie wij werken. Om dit te kunnen blijven doen, ondanks de grote groei, hebben wij nu de transitie gemaakt van familiebedrijf naar een familie van bedrijven. Onze zes bedrijven zijn allemaal groot genoeg om op een zelfstandige manier alles te kunnen doen wat nodig is, maar klein genoeg om wel altijd Goed Bekend te zijn en te blijven met elkaar.

Zo ziet onze familie eruit

Met onze familie van bedrijven richten wij ons op organisaties in de publieke sector en mensen die werkzaam (willen) zijn binnen overheid, onderwijs, zorg & welzijn en cultuur.

Onder de vleugels van Driessen Groep bevinden zich de volgende digitaal gedreven bedrijven in het domein van mens en werk:

  • Driessen - verbindt mens en werk in de publieke sector.
  • IJK - maakt HR-gerelateerde processen efficiënter en overzichtelijker met software en services.
  • Driessen Professionals - biedt toegang tot de beste professionals via partners, consultants en een netwerk van zzp’ers.
  • Mensium - ondersteunt op het gebied van personeelsontwikkeling en duurzame inzetbaarheid.
  • The Solutions Factory - zorgt voor gebruiksvriendelijke, digitale oplossingen voor recruitment, mobiliteit en inhuur.

Samen vormen wij vanaf 1 april de Driessen Groep. Het gemeenschappelijke element daarbij is dat ieder bedrijf, met de eigen dienstverlening, zich richt op het mogelijk maken van werkgeluk voor zoveel mogelijk mensen en organisaties. Kortom: Driessen Groep maakt werkgeluk mogelijk.

Andere nieuwsberichten

Van nieuwe samenwerkingen met partners, gewonnen prijzen tot nieuws over onze familie van bedrijven.