Terug naar overzicht Vrijdag 9 maart 2018

Driessen HRM wederom Platinum Best Managed Company 2018

Ook dit jaar behoort Driessen HRM tot één van de best geleide bedrijven van het midden -en grootbedrijf van Nederland. Dat maakte Deloitte gisteren bekend. Driessen krijgt voor de achtste keer de titel Best Managed Company.

Driessen HRM wederom Platinum Best Managed Company 2018

Jaarlijks gaat Deloitte op zoek naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Daarvoor beoordeelt Deloitte de bedrijven aan de hand van het Business Maturity Model dat samen met de Universiteit Utrecht is ontwikkeld. Dit model onderzoekt alle belangrijke organisatiedimensies, zowel intern als extern.

Bijzondere prijs

Rob Korzilius, CFO van Driessen: “We winnen deze prijs nu voor de achtste keer, maar het blijft nog steeds heel bijzonder. De positieve beoordeling door een vakjury die kritisch kijkt naar onze strategie en ons management, heeft voor ons veel waarde en voelt als een compliment. Het maakt me trots dat je tijdens de uitreiking op het podium staat tussen allemaal mooie bedrijven die deze prijs ook meer dan zeven keer hebben gewonnen.”

Directeur Michaël Munnich vult aan: “De titel is een mooie prestatie voor ons en onze medewerkers. Door het gebruik van het Business Maturity Model komen er naast veel positieve punten uit het onderzoek ook concrete leerpunten naar voren. Deze punten gaan we natuurlijk oppakken, zodat we volgend jaar voor de negende keer de titel Best Managed Company kunnen winnen.“

Andere nieuwsberichten

Van nieuwe samenwerkingen met partners, gewonnen prijzen tot nieuws over onze familie van bedrijven.