Terug naar overzicht Maandag 17 september 2018

Van krapte naar ruimte in het fysieke domein door samenwerking Lybrae

De krapte op de arbeidsmarkt op het gebied van de fysieke leefomgeving neemt zienderogen toe. Daarom werkt Driessen Professionals vanaf nu samen met Lybrae. Lybrae is een gerenommeerd onafhankelijk projectconsultancy- en adviesbureau dat overheden ontzorgt door maatwerk te bieden op het gebied van bouwkunde, ruimtelijke ontwikkeling, civiele techniek, milieu en bestuursrecht.

Samenwerking partner Lybrae

“Wij creëren carrièrekansen waarbij we uitgaan van persoonlijke behoeften. Binnen onze organisatie kies je je eigen pad en ben je leidend. Je krijgt de vrijheid om ambities waar te maken, rekening houdend met de balans tussen werk en privé,” zegt directeur Marc Essers. “Onze consultants bezitten een unieke combinatie van up-to-date vakinhoudelijke kennis en een eigentijdse vorm van leiderschap. Op die manier zijn zij perfect uitgerust om opdrachtgevers binnen het publieke domein te ontzorgen bij kennis- en capaciteitsvraagstukken.”

Marcel van den Bekerom, manager Driessen Professionals, is dan ook zeer enthousiast over de samenwerking. “Met Lybrae aan boord werken we samen met een ‘leading’ partij als het gaat om het leveren van professionals binnen de fysieke leefomgeving. Als Driessen Professionals hebben we nu een uitgebreid portfolio als het gaat om schaarse professionals. Organisaties in de overheid krijgen snel en gemakkelijk toegang tot ons uitgebreide netwerk.”

Kijk voor meer informatie over deze samenwerking en dienstverlening op www.driessenprofessionals.nl.

Andere nieuwsberichten

Van nieuwe samenwerkingen met partners, gewonnen prijzen tot nieuws over onze familie van bedrijven.