Terug naar overzicht Woensdag 1 augustus 2018

Samenwerking LegalbyLegal en Driessen Professionals

Nood breekt wet. Dat geldt ook voor de samenwerking tussen Driessen Professionals en LegalbyLegal. De vraag van juridische professionals is de afgelopen periode namelijk flink toegenomen. Om te voldoen aan deze vraag kiest Driessen Professionals voor een samenwerking met juridisch dienstverlener LegalbyLegal. 

Contractondertekenring Legal by Legal

Manager Driessen Professionals Marcel van den Bekerom is duidelijk over de voordelen: “Juridische dienstverlening is een vak apart. Dat doe je er niet zomaar even naast. Daarom kiezen wij voor een specialistische partner. Organisaties in de publieke sector krijgen zo toegang tot schaarse professionals.” En Driessen Professionals? “Die zorgen dat alles goed geregeld is tegen een goede prijs.” Directeur Legalbylegal Paul Plantenga vult aan: “De impact van wet- en regelgeving op organisaties in de overheid en zorg & welzijn is groot. Kijk naar de AVG. Publieke organisaties willen hun voorbeeldfunctie vormgeven. Maar dit vraagt juridisch nogal wat. Tijdelijke externe expertise helpt dan om hierin succesvol te zijn.” 

Op de website van Driessen Professionals vindt u meer informatie over de samenwerking tussen Driessen Professionals en LegalbyLegal.

Andere nieuwsberichten

Van nieuwe samenwerkingen met partners, gewonnen prijzen tot nieuws over onze familie van bedrijven.