Terug naar overzicht Maandag 25 juni 2018

PSV en Driessen Groep continueren samenwerking

PSV en Driessen Groep hebben de samenwerking tussen beide partijen opnieuw met drie seizoenen verlengd. De HRM-dienstverlener blijft tot zeker 30 juni 2021 verbonden aan de club. Driessen is al sinds 2005 verbonden aan PSV.

De jarenlange band tussen PSV en het van origine Helmondse bedrijf maakt commercieel directeur Frans Janssen van PSV trots. “Deze nieuwe verbintenis toont het vertrouwen en de verbondenheid tussen beide partijen aan. Wij streven altijd naar langdurige samenwerkingsverbanden. Dat beide partijen met elkaar door willen, laat zien dat er de afgelopen jaren op een goede manier is samengewerkt”, aldus Janssen.

Driessen levert onder andere uitzend- en detacheringsdiensten aan PSV. Zo staan bijvoorbeeld de flexibele oproepkrachten en medewerkers van PSV FANstore bij Driessen op de payroll. COO Michaël Munnich: De Driessen Groep heeft tot doel om werkgeluk mogelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen, net zoals het voetbalspel ook veel mensen gelukkig maakt. Daarom zijn wij blij om PSV met onze dienstverlening te kunnen ondersteunen en zo ook een bijdrage te leveren aan het geluk van iedereen die PSV een warm hart toedraagt.

Andere nieuwsberichten

Van nieuwe samenwerkingen met partners, gewonnen prijzen tot nieuws over onze familie van bedrijven.