Terug naar overzicht Maandag 15 april 2019

Netwerk Reijn versterkt met ICT-partner X-talent

Als specialist voor schaarse professionals en zzp’ers heeft Reijn een onmisbaar domein toegevoegd: ICT. Dat doen we met de nieuwe partner X-talent. De publieke sector krijgt nu via Reijn toegang tot deze professionals op het gebied van ICT-infrastructuur en cloudmigratie.

“ICT is een domein waar in we al langer op zoek zijn naar een geschikte partner. Omdat wij het belangrijk vinden dat deze partner zowel bij ons als bij de publieke sector past, heeft dit even geduurd”, aldus Koen de Rooij. “X-talent werkt al voor prachtige opdrachtgevers in de publieke sector zoals gemeente Amsterdam, De Rechtspraak, Provincie Noord-Brabant, Radboudumc ziekenhuis, CZ, Ziekenhuis Zuyderland en Fontys Hogescholen. Dit geeft direct vertrouwen in hun kwaliteiten”, laat de kersverse directeur van Reijn optekenen.

Directeur van X-talent Thierry van Zantvoort onderstreept dit: “X-talent is een echte trusted advisor. Publieke instanties vertrouwen erop dat we hun vragen serieus nemen en alles doen wat nodig is om ze zo goed en volledig mogelijk te ondersteunen. Die ondersteuning bieden we door te adviseren bij ICT-vernieuwingsprojecten en door tijdelijk technisch personeel te leveren.”

Via de website van Reijn heeft u direct toegang tot de ICT professionals van X-Talent.

Andere nieuwsberichten

Van nieuwe samenwerkingen met partners, gewonnen prijzen tot nieuws over onze familie van bedrijven.