Terug naar overzicht Vrijdag 11 juni 2021

Driessen Groep is hoofdsponsor van de Virtuele Banenbeurs

“Hoofdsponsor zijn van deze Virtuele Banenbeurs is een perfecte manier om een van onze kernwaarden, namelijk werkgeluk, mee te geven bij de start van vele carrières”, vertelt Jeroen Driessen, CEO van Driessen Groep, enthousiast. “Wij zetten ons met onze familie van bedrijven namelijk dagelijks in om werkgeluk voor zoveel mogelijk mensen en organisaties mogelijk te maken.” De Virtuele Banenbeurs, gericht op starters en young professionals, is de eerste volledig digitale banenbeurs van Nederland.

Werkgeluk te weinig bekend

Wie denkt er bij de start van een carrière na over werkgeluk? Veelal zijn starters en young professionals bezig met vragen als: Past deze functie bij mij? Voldoe ik aan de kwaliteitseisen? Heb ik de juiste skills en vaardigheden? Toch kan het veel opleveren als zij zichzelf de vraag stellen: Past het bedrijf bij mij? Het hebben van bijvoorbeeld dezelfde waarden als het bedrijf waar je werkt, zorgt vooral op langere termijn voor meer werkgeluk zo blijkt uit de praktijk.

Op de digitale beursvloer

De Virtuele Banenbeurs vindt op 28 juni van 9.30 uur tot 16.00 uur plaats in een 3D-omgeving met meerdere ruimtes. In de ene beurshal kunnen studenten en starters rustig langs alle digitale informatiestands struinen, terwijl de andere beurshal tot een netwerkruimte wordt omgetoverd. 

Onze collega’s Claire Pijnenburg, Miriam de Groot en Susan van Vijfeyken gaan in gesprek met starters en young professionals om onze vacatures onder de aandacht te brengen en ze goed bekend te laten worden met onze mooie bedrijven. Malou Bruil geeft twee presentaties over personal branding en het belang van online netwerken. Daarnaast ontvangen we de starters en young professionals op onze virtuele stand. Hier vertellen we meer over Driessen Groep en onze familie van bedrijven.

Andere nieuwsberichten

Van nieuwe samenwerkingen met partners, gewonnen prijzen tot nieuws over onze familie van bedrijven.