Terug naar overzicht Woensdag 11 december 2019

Boost & Co vestigt zich op de Human Campus

Alweer twee maanden geleden namen onze eerste echte huurders hun intrek op de Human Campus. Boost & Co koos heel bewust voor de Human Campus

Boost & Co vestigt zich op Human Campus

We spraken met Ellen, projectmanager Talentboard en mede eigenaar, over Boost & Co en de keuze voor het huisvesten op de Human Campus.

Wie of wat is Boost & Co?

“Wij helpen organisaties bij de vormgeving van talentontwikkeling door het aanbieden van nieuwe, relevante en gepersonaliseerde leerinhoud. We creëren volledig op maat gemaakte leerlijnen om organisaties en medewerkers te helpen anticiperen op de toekomst - of dat nu het volgende project is, het leren van een nieuwe vaardigheid of het beheersen van een rol. We bieden medewerkers -  een leven lang - een boeiende en inspirerende leerbeleving afgestemd op de interesses en behoeften van het individu en de organisatiedoelstellingen. Naast een uitgebreid leeraanbod voor professionele en persoonlijke groei, kunnen organisaties hun eigen leerinhoud en interventies beschikbaar stellen op TalentBoard, een uniek learning experience platform.”

Uiteraard doet Ellen dit niet alleen. Het team bestaat uit zeven collega’s, waarvan vijf collega’s vooral buiten werken oftewel bij organisaties aan het werk zijn.

Waar komt de naam Boost & Co vandaan?

“Je zou denken dat de naam aangeeft dat we mensen een boost willen geven. De afgelopen jaren hebben wij een methodiek ontwikkeld waarin we in vijf stappen persoonlijke en professionele ontwikkeling mogelijk maken. Dat heet dus de BOOST-methodiek.”

En CO dan?

“Die is van co-creatie. We werken samen met een netwerk van deskundige L&D professionals die voor de markt continu nieuwe ontwikkeltrajecten ontwikkelen en verzorgen over veelgevraagde onderwerpen. Wij geven samen met deze professionals en hun klanten vorm aan het totale ontwikkelproces met als doel voor iedereen het beste resultaat te halen.”

Waarom hebben jullie gekozen voor de Human Campus?

“Dit is een toevalstreffer! Via een zakelijke afspraak tussen Boost & Co en een medewerker van Driessen Groep kwamen we er pratende wijs achter dat de visie, doelen en gedachtes van ons en de Human Campus heel erg overeenkwamen. Ook Boost & Co wil zoveel mogelijk werkgeluk creëren en wij geloven dat een leven lang ontwikkelen daar sterk aan bijdraagt.”

Wat zijn jullie eerste ervaringen?

“Werkgeluk staat hier hoog in het vaandel. Dit zie je overal terug, in de omgeving maar ook bij de mensen zelf. Iedereen is vrolijk en er hangt een hele goede sfeer. Je voelt het echt. Bijvoorbeeld de dienstverlening van de receptie. Ik hoef ze maar te bellen en ze staan klaar. En de tv-schermen met jarigen, de brasserie, de spreekkamers, alles klopt gewoon. En ja de aanschuif- en pingpongtafel ook helemaal leuk natuurlijk. Het straalt allemaal werkgeluk uit.” 

Andere nieuwsberichten

Van nieuwe samenwerkingen met partners, gewonnen prijzen tot nieuws over onze familie van bedrijven.