Terug naar overzicht Maandag 11 juni 2018

Begroten in het onderwijs kan ook leuk zijn

Natuurlijk heeft elke school als doel om goed onderwijs te leveren. Een goede planning en controlecyclus ondersteunen dit proces. Doordat er juist in het onderwijs veel partijen betrokken zijn bij de planning en control cyclus is dit een complex en uitgebreid proces. Maar daar heeft Datapas de oplossing voor.

Niels Noordeloos, manager e-HRM software bij IJK: “We zien klanten telkens weer worstelen met het complexe begrotingsproces. Wij hebben zelf begrotingssoftware niet in handen en zijn op zoek gegaan naar de juiste partner om deze klanten te ondersteunen. We zijn blij dat we nu met Datapas om de tafel zitten om de handtekening te zetten onder onze samenwerking.”

Datapas ontwikkelde speciaal voor het onderwijs een begrotings- en analysetool. Deze voorziet volledig in wet-en regelgeving en ondersteunt de onderwijs cao’s. “Deze tool maakt het begroten een stuk eenvoudiger, overzichtelijker én leuker! Maar belangrijker nog, de tool geeft inzicht zodat er direct actie ondernomen kan worden bij veranderende omstandigheden,” aldus Maarten Vissers van Datapas.

Kijk op de website van IJK voor meer informatie over de BegrotingsManager.

Andere nieuwsberichten

Van nieuwe samenwerkingen met partners, gewonnen prijzen tot nieuws over onze familie van bedrijven.