Terug

Driessen Groep gecertificeerd op trede 3 van de MVO Prestatieladder

Bij Driessen Groep vinden we het belangrijk om samen te werken aan een duurzame toekomst. Als familie van bedrijven op het gebied van mens en werk zijn wij ons bewust van de impact die we hebben op onze leef- en werkomgeving. Onlangs hebben we de volgende stap gezet in het zichtbaar maken van die impact en zijn we gecertificeerd op trede 3 van de MVO Prestatieladder. Daar zijn we trots op!

De MVO Prestatieladder is gebaseerd op de internationale ISO-26000 norm. Deze norm maakt het voor organisaties mogelijk om op een praktische manier aan de slag te gaan met maatschappelijk verantwoord ondernemen. People, planet en profit zijn de drie thema's die maatschappelijk verantwoord ondernemen omschrijven. Als familie van bedrijven in het domein van mens en werk willen we uitblinken op de pijler people, maar ook op planet en profit hebben we zichtbaar duurzame prestaties geleverd.

Kroon op het werk

Recentelijk zijn onze MVO-activiteiten gecertificeerd op trede 3 van de MVO Prestatieladder. Een onafhankelijke auditor heeft vastgesteld dat we binnen onze branche bovengemiddeld scoren op de door ons gekozen MVO-thema’s. Deze certificering geeft ons de bevestiging en erkenning van onze maatschappelijke impact. We zijn al jaren bezig met initiatieven op het gebied van Mens en Werk, waarmee we een bijdrage leveren aan de maatschappij. Onze sociale koffiebar Jan&Koek en de ondersteuning van goede doelen via de Driessen Foundation zijn hier mooie voorbeelden van.

Being good, doing good

Driessen Groep maakt werkgeluk mogelijk voor zoveel mogelijk mensen en organisaties. Deze missie zit in ons DNA daar zetten we ons nu en in de toekomst voor in, zodat we aansluiten bij de behoefte van onze klanten én (toekomstige) medewerkers. Met de juiste balans tussen de drie MVO-aspecten, houden we het huidige en toekomstige leef- en werkklimaat voor zoveel mogelijk mensen zo optimaal mogelijk. Lees meer over duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen binnen Driessen Groep.