Terug

Driessen Groep en MyTalentBoard gaan strategisch partnership aan

Driessen Groep en MyTalentBoard gaan samen voor meer talentontwikkeling in Nederland. Om haar groeiambitie waar te maken, zocht de directie van MyTalentBoard een nieuwe aandeelhouder. Een partner met wie ze samen nog relevanter kan zijn voor hun klanten, partners én medewerkers. Driessen Groep zag een mooie aansluiting en met trots maken we onze samenwerking dan ook bekend.

De impact van werkgeluk

Johan Bertens, medeoprichter van MyTalentBoard: "Wij gaan gezamenlijk bouwen aan een langetermijnrelatie, passend bij de strategie van de gezamenlijke groep. Net als Driessen Groep geloven wij in de impact van werkgeluk. De kennis en innovatiekracht van de familie van bedrijven - gecombineerd met ons unieke online platform voor het ontdekken, inzetten en ontwikkelen van mensen en organisaties - maken het mogelijk om de gedeelde strategische visie versneld uit te rollen."

Talentontwikkeling is essentieel Ad van Zutphen, COO van Driessen Groep, reageert: "Een van de belangrijkste onderdelen om werkgeluk mogelijk te maken, is het ontwikkelen van talent, voor zowel mensen als organisaties. Wij zijn daarom verheugd dat we MyTalentBoard, een organisatie die zich focust op talent, mogen verwelkomen binnen onze familie van bedrijven. Ook onze gedeelde visie op de toekomst, heeft een belangrijke rol gespeeld in het aangaan van dit partnership. MyTalentBoard is een prachtige aanvulling aan de al bestaande bedrijven binnen Driessen Groep en levert een essentiële bijdrage in de verwezenlijking van onze strategie."

MyTalentboard werkt vanuit de Brainport Human Campus in Helmond, waar een groot deel van de bedrijven van Driessen Groep gevestigd is. Brainport Human Campus is een omgeving waarbinnen mensen uit het bedrijfsleven, het onderwijs en de overheid samenkomen met als doel elkaar te inspireren, te komen tot betere resultaten en te groeien. "Op deze manier werken we aan werkgeluk voor onszelf en delen we het met zoveel mogelijk mensen", aldus Ad van Zutphen.

Meer informatie over MyTalentboard vind je op www.mytalentboard.eu