Visie

Goed bekend. Vanuit die gedachte werkt Driessen Groep dagelijks voor de publieke sector. De groei van familiebedrijf naar familie van bedrijven stelt ons in staat goed bekend te zijn en te blijven. Met elkaar als collega's, onze klanten en de publieke sector.

Goed bekend is

Goed bekend is ...

 • happy employees (= gemiddelde werkgelukscore van > 8,5 / eNPS van +40);
 • die zorgen voor happy customers (= gemiddelde klantervaring van > 8);
 • die graag zaken met ons doen en blijven doen, waardoor we in staat zijn om op een verantwoorde wijze een ambitieuze gemiddelde jaarlijkse omzetgroei van > 10% te realiseren;
 • wat door Samen Slim te denken en doen onder aan de streep resulteert in een jaarlijks gezond en eerlijk rendement van > 2% voor investeringen in het werkgeluk van onze mensen en de toekomst van onze familie van bedrijven.

Kwaliteit

Binnen Driessen Groep staat kwaliteit van dienstverlening centraal. Alle bedrijven zijn in het bezit van de nodige certificeringen en keurmerken om kwaliteit te garanderen. Het zorg dragen voor een optimale kwaliteit van dienstverlening is volledig geïntegreerd in de werkwijze van onze familie van bedrijven.

Bekijk de certificeringen en keurmerken van Driessen Groep

 • Kwaliteitszorgsysteem

  ISO 9001

  Binnen Driessen, Driessen Professionals en IJK is ISO 9001 geïmplementeerd als primair kwaliteitsmanagementsysteem. Alle processen en werkwijzen zijn conform de normen van ISO 9001 vastgelegd.

 • Milieu

  ISO 14001

  Met de ISO 14001 certificering voldoen wij aan de strenge milieueisen. Ons milieumanagementsysteem ziet erop toe dat er structureel aandacht is voor milieu in de bedrijfsvoering.

 • Horizontaal toezicht

  Horizontaal toezicht

  De Belastingdienst heeft vastgesteld dat de fiscale processen van Driessen Groep “in control” zijn. Hierdoor is Driessen Groep opgenomen in het systeem van horizontaal toezicht.

 • ISAE 3402

  ISAE 3402

  IJK is in het bezit van een ISAE 3402, type 1 en type 2 verklaring voor outsourcing als dienstverlening. IJK biedt daarmee zekerheid omtrent de kwaliteit van dienstverlening.

 • Keurmerk voor uitzendondernemingen

  Keurmerk voor uitzendondernemingen

  De NEN 4400-1 certificering maakt het inlenen van arbeid en uitbesteden van werk gemakkelijker en fraudebestendiger en geeft eisen waaraan uitzendbureaus moeten voldoen.

 • CEDEO

  Kwaliteitscertificering opleidingen

  Onze opleidingen zijn CEDEO-erkend en voldoen daarmee aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van performance, klantgerichtheid en samenwerking.

 • Best Managed Company

  Best Managed Company

  Driessen Groep is voor het achtste jaar op rij verkozen tot de best geleide organisaties binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf en is daarmee Platinum member.

 • Erkenning Mantelzorgvriendelijke Organisatie

  Mantelzorgvriendelijke Organisatie

  Driessen Groep heeft de Erkenning ‘Wij werken mantelzorgvriendelijk’ van stichting Werk & Mantelzorg en onderschrijft daarmee het belang van het thema werk en mantelzorg.

 • World-class Workplace

  Driessen Groep is ook in 2020 beloond met het keurmerk World-class Workplace. Organisaties met dit keurmerk worden door hun medewerkers op goed werkgeverschap hoger beoordeeld dan hun branchegenoten. Het Nederlands grootste en onafhankelijk keurmerk voor goed werkgeverschap, gelanceerd door Effectory en Intermediair.

Geschiedenis Driessen Groep

Al meer dan 25 jaar zetten wij ons met hart en ziel in voor mens en werk in de publieke sector. Dit heeft al de nodige mooie mijlpalen opgeleverd. Een stukje geschiedenis om trots op te zijn!

maa
2021

Driessen Groep lanceert Jeij

Als familie van bedrijven krijgen we vaker de vraag te ondersteunen bij de werving en selectie van vast personeel. Daarom lanceren we Jeij, een recruitmentbureau die het net even wat anders doet. Zo helpen we maatschappelijk gedreven organisaties aan de juiste mensen.

Human Campus breidt uit met het Atelier

In dit unieke pand komen zowel bedrijven van Driesen Groep als externe bedrijven samen. Het Atelier heeft een verbindende functie op de Human Campus. Het is een broedplaats voor professionals die opereren in het domein van mens & werk. Een pand met een eigen karakter.

dec
2020
apr
2020

Brainport Human Campus verwelkomt ROVC Techcenter

Het ROVC vestigt haar derde TechCenter op onze campus waar zij praktijkgerichte technische opleidingen aanbiedt. Hiermee investeren we samen in onderwijs en ontwikkeling.

Driessen Groep bouwt aan Brainport Human Campus

Als familie van bedrijven vinden we het belangrijk om mensen en organisaties op het gebeid van mens en werk samen te brengen. Dat doen wij graag op onze eigen Brainport Human Campus. Een plek waar het mogelijk is om te vergaderen, te leren, te werken en te ontspannen.

dec
2019
feb
2019

Driessen Groep presenteert Reijn

Driessen Professionals is flink gegroeid en inmiddels een volwaardig bedrijf binnen Driessen Groep. Alle reden voor een nieuwe naam. Met trots presenteren wij de nieuwe naam van Driessen Professionals: Reijn. Het collectief van publieke professionals. Via Reijn krijgt de publieke sector toegang tot schaarse professionals via een netwerk van gespecialiseerde partners, zzp’ers en eigen consultants.

Festival Groei

Jubileum: 25 jaar Driessen

Wat een mijlpaal. Driessen bestaat 25 jaar! Dat vieren wij groots tijdens Festival Groei van 2 tot en met 7 april. Een familiedag, het Jaarcongres voor relaties, een inspiratiefestival voor professionals en niet te vergeten een fantastisch feest voor onze eigen collega’s, waar nog lang over nagepraat zal worden.

apr
2018
apr
2018

Van familiebedrijf naar familie van bedrijven

Per 1 april gaat Driessen HRM verder als een familie van bedrijven onder de naam Driessen Groep. Bedrijven die onder de Driessen Groep vallen zijn IJK, Driessen, Driessen Professionals, Mensium en The Solutions Factory. Uitgebreide informatie over de verschillende bedrijven is te vinden op de pagina Bedrijven.

Dorpstraat Vlamolenweg

Opening nieuw pand aan de Vlamovenweg

Op een steenworp afstand van het vertrouwde pand aan de Schootense Dreef, neemt IJK zijn intrek in een nieuw pand aan de Vlamovenweg. Vanwege de groei werd in juli 2016 het startsein gegeven voor de bouw van een nieuw pand, waar de componenten ‘human’ en ‘digital’ centraal staan.

okt
2017
apr
2016

Directie Driessen Groep uitgebreid

Rob Korzilius, al jaren werkzaam binnen Driessen als manager financiën, treedt toe tot de directie als CFO. Daarmee bestaat de directie vanaf dat moment uit Jan Driessen, Michaël Munnich, Jeroen Driessen en Rob Korzilius.

Directie Driessen
Locatie Arnhem

Locaties geopend in Breda en Arnhem

Naast het hoofdkantoor in Helmond en diverse locaties door het land, voegen we daar in 2015 locaties in Breda en Arnhem aan toe. Het totaal komt daarmee op 10 locaties.

jul
2015
aug
2014

Locaties geopend in Amsterdam, Groningen, Venlo en Zwolle

Door de groei komen er in één jaar maar liefst vier locaties bij. Van het noorden tot Limburg en een locatie in onze hoofdstad aan het Museumplein.

Locatie Amsterdam
Mensium

Driessen Groep verwelkomt nieuwe dochteronderneming Mensium

Als nieuw familielid verwelkomen wij Mensium. Met een eigen team van ervaren adviseurs ondersteunen zij organisaties op het gebied van personeelsontwikkeling en mobiliteit. Medewerkers helpen zij hun talenten te ontdekken en competenties te ontwikkelen.

feb
2014
dec
2013

Locaties geopend in Utrecht, Den Haag en Leeuwarden

Waar Driessen eerst alleen maar vanuit Helmond haar klanten door heel Nederland van dienst was, komen daar in 2013 locaties bij in het land. In Utrecht, Den Haag en Leeuwarden pronkt vanaf dat moment Driessen op de gevel van het pand.

Locatie Leeuwarden
Solutions Factory logo

Driessen Groep verwelkomt nieuwe dochteronderneming The Solutions Factory

De wereld van e-HRM komt steeds dichterbij. Driessen krijgt er een dochter bij, namelijk The Solutions Factory. Zij bieden online oplossingen ter ondersteuning van het gehele HRM-proces, zoals een werken-bij-site, mobiliteitscentrum of inhuurdesk. 

okt
2013
sep
2013

Uitbreiding hoofdkantoor in Helmond

Met het oog op de toekomst en om ervoor te zorgen dat iedereen prettig kan blijven werken, wordt het hoofdkantoor in Helmond uitgebreid. Het pand wordt ‘verdubbeld’, waardoor het voorlopig weer voldoende ruimte biedt.

Kantoor Helmond
Driessen HRM

Naamswijziging: Driessen HRM_Payroll wordt Driessen HRM

Tijdens het 20-jarig bestaan van Driessen op 1 april 2013, verandert de naam Driessen HRM_Payroll in Driessen HRM. Deze naam draagt bij aan de weg die we inslaan als brede HRM-dienstverlener voor de publieke sector.

apr
2013
jul
2012

900 klanten, 200 medewerkers en 10.000 flexibele medewerkers

Dat we groeien is een feit. Zowel in medewerkers, klanten, als flexibele medewerkers die op jaarbasis via Driessen werkzaam zijn.

Driessen 15 jaar

DA&A Driessen verandert naam in Driessen HRM_Payroll

Na 15 jaar is het moment aangebroken waarop DA&A Driessen verder door het leven gaat als Driessen HRM_Payroll. Een naamswijziging die past bij Driessen als brede HRM-kennispartner en payroll-dienstverlener.

sep
2008
aug
2007

100e payroll-medewerker in dienst

De inzet van flexibele arbeid in de publieke sector groeit. In 2007 wordt de 100e medewerker op de payroll geplaatst bij DA&A Driessen.

Jeroen Driessen

Jeroen Driessen komt familiebedrijf versterken

Jeroen Driessen, de zoon van Jan, komt werken in het familiebedrijf. Jeroen komt niet om op ‘de winkel’ te passen, maar heeft de ambitie om DA&A te laten groeien.

okt
2004
feb
2004

500e klant is een feit

DA&A verwelkomt de 500e klant. Een mooie mijlpaal en het bewijs dat de publieke sector DA&A weet te vinden.

Verhuizing Driessen

Verhuizing naar nieuw kantoor

Met het oog op de toekomst verhuist DA&A Driessen van een verdieping in een pand aan de Panovenweg naar een veel groter kantoorpand aan de Schootense Dreef 15 in Helmond.

sep
2001
nov
1999

Michaël Munnich nieuwe adjunct-directeur

Vanuit de gemeente maakt Michaël Munnich de overstap naar Driessen. Michaël wordt adjunct-directeur en is daarmee de rechterhand van Jan Driessen als algemeen directeur.

Oprichting Driessen

De start van Driessen Administratie & Advies (DA&A)

Jan Driessen begint op 1 april 1993 voor zichzelf. DA&A is geboren. Vanuit het kantoor, gevestigd aan de Panovenweg in Helmond, werkt Jan met enkele medewerkers met name voor diverse gemeenten.

apr
1993