Jaarcongres HRM voor zorg & welzijn

De sector Zorg & Welzijn staat voor een aantal belangrijke uitdagingen die de toekomst bepalen en die ons allemaal gaan raken. Hoe gaan we om met de tekorten op de arbeidsmarkt? Hoe zet je medewerkers centraal en hoe creëer je een werkklimaat waarin je talenten van mensen maximaal benut? Hoe zorgen we ervoor dat de passie voor het vak niet overspoeld wordt door de werk- en regeldruk? Wat kunnen we hierin voor elkaar betekenen?

Met de blik op de toekomst, lerend van de inzichten van de afgelopen tijd, inspireren diverse deskundigen je gegarandeerd rondom relevante en actuele thema’s. Samen verkennen we de nieuwe manieren van werken die voor meer werkgeluk zorgen.

Het Jaarcongres speciaal voor zorg & welzijn organiseert Driessen Groep op donderdag 29 september. Wij nodigen je als HR-manager, directeur of bestuurder graag kosteloos uit om te komen luisteren naar interessante deskundigen, volop inspiratie op te doen en te netwerken op de Brainport Human Campus in Helmond.

“Zoals altijd was het weer informatief, inspirerend en vooral goed georganiseerd!”


Direct aanmelden

Programma

09.15 uur Inloop
10.00 uur Jeroen Driessen opent als dagvoorzitter
Jeroen geeft zijn visie op werkgeluk en hoe nieuwe manieren van werken daarvoor zorgen.
10.45 uur Vanuit de muziekwereld maakt André Heuvelman verbinding met werkvloer
- Ben je wat je doet of doe je wat je bent?
- Betekenisvolle impact, hoe doe je dat?
- Een beetje minder geeft je veel meer.
11.45 uur Humor en filosofie vertaalt naar samenwerking en innovatie door Paul Smit
- De werking van ons brein
- Samenwerking, innovatie, beïnvloeding & verandering
- Het leven is makkelijker dan je denkt, maar moeilijker als je denkt.
12.30 uur Walking lunch
14.00 uur Eerste break-outronde
Keuze uit Michael Kortekaas (werkdruk, verandermanagement en gedragsverandering), Annet de Lange (duurzame inzetbaarheid) of Anne-Marie Gielen en Marja Dijksterhuis (Didactisch Coachen).
15.15 uur Tweede break-outronde
Keuze uit Michael Kortekaas (werkdruk, verandermanagement en gedragsverandering), Annet de Lange (duurzame inzetbaarheid) of Anne-Marie Gielen en Marja Dijksterhuis (Didactisch Coachen).
16.30 uur Ludieke afronding
17.00 uur Netwerkborrel

Keynotes

Het Jaarcongres begint de dag plenair met inspirerende sprekers en zij zullen het startschot geven voor een dag vol nieuwe inzichten. De keynotes worden verzorgd door Jeroen Driessen, André Heuvelman en Paul Smit.

Break-out

Gedurende de middag bieden we je de mogelijkheid aan om twee break-outsessies bij te wonen. Tijdens deze sessies zullen de sprekers je meenemen in hun praktijkervaring, visies en verhalen. Je ontvangt direct toepasbare handvatten en inzichten die op de werkvloer geïntegreerd kunnen worden. Voor deze sessies maak je je keuzes kenbaar bij de aanmelding.

*Anne-Marie Gielen en Marja Dijksterhuis verzorgen samen een break-outsessie

Praktische informatie

Wij organiseren het Jaarcongres voor onze relaties binnen de zorg. HR-managers en directies/bestuurders zijn van harte welkom. Het Jaarcongres is gratis en er is voldoende ruimte om 250 bezoekers te ontvangen op onze Brainport Human Campus in Helmond. Wij gaan er vanuit dat we de dag zonder beperkingen kunnen beleven, maar zullen altijd de op dat moment geldende maatregelen volgen.

Ben je werkzaam als HR-professional, manager, directeur of bestuurder?

Meld je hieronder gratis aan voor het Jaarcongres.