Foundation

De Driessen Foundation zet zich in voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die barsten van het talent, maar niet de juiste kans krijgen om dit talent binnen een organisatie te laten zien.

Driessen Foundation

Want juist deze mensen verdienen een werkplek waar ze met trots kunnen laten zien wie ze zijn met al hun talenten. Wij noemen dat: werkgeluk. En hoe meer werkgeluk wij kunnen delen hoe beter.

De Driessen Foundation is een initiatief vanuit Driessen Groep. Als digitaal gedreven familie van bedrijven in het domein van mens en werk, gespecialiseerd in de publieke sector, maken wij werkgeluk mogelijk voor zoveel mogelijk mensen.

De groei van Driessen Groep, maakt het mogelijk om meer te kunnen betekenen voor de wereld om ons heen. Vanuit deze gedachte en de passie voor ‘mens en werk’ is de Driessen Foundation in het leven geroepen.

Het klinkt misschien alsof wij de wereld willen verbeteren, maar dat kunnen we natuurlijk niet. Wel kunnen we ons steentje bijdragen. Dat doen we onder andere door bestaande goede doelen te ondersteunen. We helpen hen met financiële middelen en zetten onze expertise in op het gebied van 'mens' en 'werk'.

Meer weten over de Driessen Foundation en de goede doelen die wij steunen? Ga naar https://foundation.driessen.nl

De Driessen Foundation steunt onder andere de volgende goede doelen