Terug

Sterk aan het werk

Werktijden die niet te combineren zijn met (schoolgaande) kinderen, een functie waarbij je net niet aan alle (opleidings)eisen voldoet of een groot gat op je cv. Als alleenstaande ouder kan het lastig zijn om een baan te vinden. Terwijl deze vaders en moeders talenten hebben én graag aan de slag gaan.

Om te voorkomen dat dit talent niet gezien wordt én omdat er een enorme krapte heerst op de arbeidsmarkt, werd vanuit Driessen Foundation ‘Sterk aan het Werk’ gelanceerd. Het is een werk- en ontwikkelprogramma voor alleenstaande ouders met een bijstandsuitkering.

Het initiatief richt zich op twee pijlers: persoonlijke groei en werkervaring opdoen binnen één van onze bedrijven van Driessen Groep. Beide elementen zijn nauw met elkaar verbonden en zijn erop gericht om de deelnemers duurzaam aan het werk te krijgen waarbij werkgeluk centraal staat.

Niet alleen wijzelf zijn enthousiast. In deze video vertellen deelnemers wat het programma, en het werken binnen de familie van bedrijven van Driessen Groep, voor hen betekent.

Lees op de website van de Driessen Foundation meer over het initiatief Sterk aan het Werk.