Terug

Onze missie: goed doen

Werkgelukkige medewerkers zorgen voor gelukkige klanten. Dat is waar wij voor staan. Wij zijn ons daarbij bewust dat we onderdeel zijn van een groter geheel. Daarom willen wij goed doen. Voor onze mensen (People), de economie en maatschappij (Profit) en het milieu (Planet). Zo dragen wij bij aan een duurzame toekomst en maken we de wereld een beetje mooier.

De belangrijkste Sustainable Development Goal (SDG) waar wij een bijdrage aan leveren is SDG 8: Waardig werk en economische groei. De SDG’s zijn zeventien doelen om van de wereld een betere plek te maken in 2030 en zijn afgesproken door de landen die zijn aangesloten bij de Verenigde Naties.

People

We willen werkgeluk mogelijk maken voor zoveel mogelijk mensen en organisaties in de publieke sector. Dit doen we door het vormen van een goed bekende familie van bedrijven binnen het domein ‘mens en werk’. Zowel persoonlijk als professioneel ligt hier ons hart. Het werkgeluk van de mensen die voor en via ons werken staat voor ons voorop. Vandaar dat op de ‘People’ component het zwaartepunt van onze duurzame ambities ligt.

Profit

Wij leveren een positieve bijdrage aan de lokale en nationale economie, door als groot werkgever werkgelegenheid te bieden. We hebben ruim 700 collega's en jaarlijks circa 15.000 flexibele medewerkers en 1.500 zelfstandige professionals die via ons werken. Daarnaast brengen we op onze Brainport Human Campus mensen uit het bedrijfsleven, het onderwijs en de overheid samen om waarde te creëren. Tot slot maken we via de Driessen Foundation werkgeluk mogelijk voor mensen waarvoor dit niet vanzelfsprekend is. Zo creëren we een positief maatschappelijk resultaat. In alles wat wij doen staat eerlijk zakendoen en het aangaan van duurzame relaties centraal.

Planet

We beseffen dat onze organisatie het milieu belast en nemen dit mee in de afwegingen die wij maken. Wij zijn gecertificeerd voor de milieunorm ISO 14001, waarmee we onze duurzame ambities kracht bijzetten. In al onze beslissingen nemen we duurzaamheid en het verkleinen van onze milieu-impact mee. Dit doen we bij onder andere onze inkopen, besluiten over de toekomst en in onze keuzes voor vastgoed, energie en mobiliteit.

Meer lezen over MVO binnen Driessen Groep? Download ons MVO-beleid.