Terug

Driessen Groep opnieuw partner World Press Photo Expositie Helmond

Van 21 januari t/m 19 februari 2023 is de wereldse tentoonstelling World Press Photo te zien in de Cacaofabriek in Helmond. Deze indrukwekkende tentoonstelling bereikt wereldwijd 4 miljoen mensen in 100 steden en 45 landen en toont de meest bijzondere en intrigerende persfoto's van het jaar. De bekroonde werken bieden verschillende perspectieven vanuit alle hoeken van de wereld.

Dankzij samenwerkende partners wordt met deze expositie ‘de wereld naar Helmond gehaald’. De partners zijn Stichting Openbare Basisscholen Helmond, de OMO Scholengroep, Jan van Brabant College, Hogeschool de Kempel (pabo), ROC ter Aa en Driessen Groep.

"Het mooie van deze foto's is dat ze je eerst raken in je hart, waardoor daarna ook je hersenen aan het werk gezet worden."

- Jeroen Driessen, CEO Driessen Groep

Mensen voelen zich verbonden met de moedige verhalen en waardevolle inzichten. Als familie van bedrijven maakt Driessen Groep werkgeluk mogelijk voor zoveel mogelijk medewerkers binnen de overheid, het onderwijs en de zorg. Sectoren waarbij ook de thema’s en lokale verhalen van de expositie aansluiting vinden.

Ben jij HR-verantwoordelijke in de sectoren overheid, onderwijs of zorg & welzijn, en heb je interesse om een World Press Photo VIP-bijeenkomst van Driessen Groep bij te wonen? Stuur een mailtje naar events@driessengroep.nl.