Terug

Brainport Human Campus in Glowingplaces documentaire

Herontwikkelaar en directeur van Glowingplaces Sandra Poelman maakte een waanzinnig mooie documentaire met Brainport Human Campus in de hoofdrol.

In deze documentaire ontdek je wat er gebeurt wanneer oprecht de mens centraal stelt in stadsontwikkelingsprojecten. Als niet zoals gebruikte de financiën, de architectuur en procedures leidend zijn, maar het werkgeluk van mensen.

Van saai bedrijfsterrein naar bron van werkgeluk

Brainport Human Campus ontstond natuurlijk niet ‘zomaar’. Het is het resultaat van de bedrijfsvisie van Driessen Groep die een jaar of 8 geleden is ontstaan om het familiebedrijf te transformeren naar een familie van bedrijven. Dat, in combinatie met het diepgewortelde geloof in werkgeluk voor medewerkers is bepalend geworden voor de inrichting van de campus.

Ontmoeten en inclusie

Naast werkgeluk staan ontmoeten en inclusie centraal bij Brainport Human Campus. Brainport Human Campus is een ‘open’ campus en dat biedt meerwaarde. De ontmoetingen die er plaatsvinden ontstaan soms spontaan, maar je kunt natuurlijk een heleboel doen om ze te faciliteren. Dit alles doet Brainport Human Campus in een sfeer van inclusiviteit, omdat wij vinden dat iedereen die dat wil de kans moet krijgen om werkgeluk te kunnen ervaren.