Terug

Bloeij, een Driessen Groep arbodienst

Werk maakt mensen beter. Maar dat is niet vanzelfsprekend. Dit vraagt om constante aandacht. Als het gaat om de groei en bloei van je medewerkers, dan wil je samenwerken met een arbodienst die dichtbij staat. Daarom lanceert Driessen Groep te midden van de grootste gezondheidscrisis van de afgelopen decennia een arbodienst: Bloeij.

Verzuim en werkgeluk Driessen Groep

Bij Driessen Groep heeft gezondheid en welzijn van medewerkers altijd de aandacht gehad. Het werkgeluk van medewerkers is één van de belangrijkste KPI’s en is al jarenlang een 8,5 of hoger. Het structurele lage verzuimpercentage van <2% onder interne medewerkers en <3% onder flexibele medewerkers van Driessen is opvallend.

Van curatief naar preventief

Ook bij HRM’ers in de overheid, het onderwijs en de zorg is de gezondheid en het welzijn van medewerkers als jarenlang topprioriteit. Het werkgeluk is hoog, maar hetzelfde geldt voor het verzuim. In combinatie met oplopende personeelstekorten leidt dit tot problemen.

Rol arbodienst

Een arbodienst speelt een cruciale curatieve rol, maar kansen liggen op preventie. Vanuit dat startpunt is Bloeij ontstaan. De ambitie van Bloeij is om het verzuim structureel te verlagen en gezondheid en welbevinden van medewerkers te verhogen. Dat lukt alleen wanneer je als arbodienst dichtbij de organisaties en medewerkers staat. Samen met organisaties zet Bloeij in op preventie, zodat mensen gelukkig, gezond en duurzaam aan het werk blijven.

Een arbodienst met een eigen aanpak

Bloeij gaat niet uit van ziekte, maar van gezondheid. Is niet op afstand, maar dichtbij. Met deze aanpak zorgt Bloeij voor een vruchtbare voedingsbodem voor groei en bloei van medewerkers. Die iedereen handvatten geeft om het beste uit zichzelf te halen. En als organisatie het verschil te maken.

Meer informatie over Bloeij. Jouw arbodienst dichtbij