Terug

Bijzonder partnership Museum Helmond en Driessen Groep

Driessen Groep heeft zich voor een periode van drie jaar verbonden aan de collectie Mens & Werk van het Helmondse Museum. Deze collectie voegt een extra dimensie toe aan de Human Campus, de plek waar Driessen Groep als brede HRM-dienstverlener al 30 jaar een bijdrage levert aan het zoveel mogelijk werkgeluk mogelijk maken voor mensen en organisaties. 

De komende drie jaar kunnen in een reeks van exposities bewoners en bezoekers van de Human Campus diverse werken bekijken. 

Mens & Werk

Jeroen Driessen, CEO Driessen Groep: “Onze dienstverlening, waar wij met zo’n 750 medewerkers dagelijks mee aan de slag zijn, is gericht op de verbinding tussen Mens & Werk. Hoe prachtig is het dat wij nu ook ons op deze manier kunnen verbinden aan Museum Helmond en haar collectie Mens & Werk. Dagelijks bezoeken vele mensen onze campus aan de Schootense Dreef en Vlamovenweg. Voortaan kunnen zij op onze campus een kunstroute volgen en zo gratis genieten van de satelliet-expositie”.

Expositie

In de Kunsthal van Museum Helmond zijn er wisselende exposities te zien. Op de website van Kunsthal vind je de actuele informatie over welke expositie er momenteel is te zien. 

Het thema van de expositie in de Kunsthal, ligt in lijn met die van de Kunstroute op de Human Campus in Helmond, te bezoeken onder kantoortijden. Kijk op de website voor meer informatie en het reserveren van de Kunstroute.