Terug

Bijzonder partnership Museum Helmond en Driessen Groep

Driessen Groep heeft zich voor een periode van drie jaar verbonden aan de collectie Mens & Werk van het Helmondse Museum. Deze collectie voegt een extra dimensie toe aan de Human Campus, de plek waar Driessen Groep als brede HRM-dienstverlener al 30 jaar een bijdrage levert aan het zoveel mogelijk werkgeluk mogelijk maken voor mensen en organisaties. 

De komende drie jaar kunnen in een reeks van exposities bewoners en bezoekers van de Human Campus diverse werken bekijken.

Mens & Werk

Jeroen Driessen, CEO Driessen Groep: “Onze dienstverlening, waar wij met zo’n 750 medewerkers dagelijks mee aan de slag zijn, is gericht op de verbinding tussen Mens & Werk. Hoe prachtig is het dat wij nu ook ons op deze manier kunnen verbinden aan Museum Helmond en haar collectie Mens & Werk. Dagelijks bezoeken vele mensen onze campus aan de Schootense Dreef en Vlamovenweg. Voortaan kunnen zij op onze campus een kunstroute volgen en zo gratis genieten van de satelliet-expositie”.

Uniform

In de Kunsthal is de expositie ‘Uniform’ te bezoeken tot 10 september 2023. Het kleine zusje van deze voorstelling is vanaf 15 mei door middel van een Kunstroute op de Human Campus (na een reservering) te bezoeken onder kantoortijden. Voor meer informatie en voor het beleven van de Kunstroute verwijzen wij u naar de informatiepagina of neem contact op met Marieke Veenstra, projectmanager, telefoonnummer: 0492 50 66 01.