Terug naar overzicht Vrijdag 23 februari 2018

Fluitend naar je werk met studenten van Fontys en Driessen HRM

Sinds januari huisvest het Sociaal Innovatie Centrum (SIC) Werkgeluk van Fontys Hogeschool op de Human Campus van Driessen in Helmond. Studenten van de opleidingen HRM en Toegepaste Psychologie werken hier samen aan uiteenlopende projecten binnen het thema van Werkgeluk. Zowel voor klanten van Driessen en andere opdrachtgevers binnen en buiten de publieke sector. 

Fluitend naar je werk met studenten van Fontys en Driessen HRM

Werkgeluk

Zowel voor Fontys als Driessen staat het thema werkgeluk hoog op de agenda. Dat is niet voor niets, want we besteden een groot deel van onze tijd op ons werk. Ben je daar gelukkig, dan draagt dit voor een groot deel bij aan de kwaliteit van leven. Voor Driessen is werkgeluk een essentieel onderdeel van de visie vanuit de overtuiging dat medewerkers die fluitend naar hun werk gaan, beter presteren en op hun beurt zorgen voor gelukkige klanten. 

Het komende jaar zal het SIC Werkgeluk worden uitgebreid met meer studenten vanuit verschillende studierichtingen en verder worden geprofessionaliseerd. Dit is nodig, want werkgeluk is een thema waar niet alleen onder HRM-professionals steeds meer aandacht voor is. In antwoord hierop biedt Fontys sinds vandaag zelfs een 6-daagse opleiding tot Werkgelukdeskundige. Ook organiseert Driessen regelmatig workshops rondom dit thema. Kijk voor de meest actuele opleidingskalender op www.driessenopleidingen.nl.

CEO Jeroen Driessen: “Wij zijn trots dat we samen met Fontys als partner het thema geluk naar een volgend niveau kunnen brengen”.

Andere nieuwsberichten

Van nieuwe samenwerkingen met partners, gewonnen prijzen tot nieuws over onze familie van bedrijven.