Jaarcongres HRM voor de overheid

Nu we het “nieuwe normaal” vormgeven komen er thema’s aan het licht die aandacht en tijd nodig hebben. Hoe zet ik medewerkers centraal zowel persoonlijk als professioneel en hoe creëren we een werkklimaat waarin talenten van mensen maximaal benut worden? We zien dat behoeften zijn veranderd en dat we met de blik gericht op de toekomst zaken anders kunnen inrichten. Gegeven dat de mens enorm creatief en flexibel is, zijn er oneindig veel mogelijkheden! Tijdens ons congres “Mens & werk” bouwen we door op nieuwe inzichten.

Het Jaarcongres speciaal voor de overheid organiseert Driessen Groep op maandag 26 september. Wij nodigen je als HR-manager, directeur of bestuurder graag kosteloos uit om te komen luisteren naar interessante deskundigen, volop inspiratie op te doen en te netwerken op de Brainport Human Campus in Helmond.

“Het was echt een feestje! Een bourgondische dag vol inspiratie en leuke gesprekken. Ik heb mijn netwerk versterkt. Dankjewel!”


Direct aanmelden

Programma

09.15 uur Inloop
10.00 uur Jeroen Driessen opent als dagvoorzitter
Jeroen geeft zijn visie op werkgeluk en hoe nieuwe manieren van werken daarvoor zorgen.
10.45 uur Vanuit de muziekwereld maakt André Heuvelman verbinding met werkvloer
- Ben je wat je doet of doe je wat je bent?
- Betekenisvolle impact, hoe doe je dat?
- Een beetje minder geeft je veel meer.
11.45 uur Met een creatieve bril geeft Cyriel Kortleven een boost aan de veranderingsmindset
- Hoe verminder je veranderweerstand?
- Hoe stel je oordeel uit om breder perspectief te creëren?
- Don't mind the change. Change your mind.
12.30 uur Walking lunch
14.00 uur Eerste break-outsessie
Keuze uit Elma Groen (rust in de tent bij verandering), Ann de Bisschop (werkklimaat en welzijn) of Martijn Aslander (impact van technologie op de samenleving).
15.15 uur Tweede break-outsessie
Keuze uit Elma Groen (rust in de tent bij verandering), Ann de Bisschop (werkklimaat en welzijn) of Martijn Aslander (impact van technologie op de samenleving).
16.30 uur Ludieke afronding
17.00 uur Netwerkborrel

Keynotes

Het Jaarcongres begint de dag plenair met inspirerende sprekers en zij zullen het startschot geven voor een dag vol nieuwe inzichten. De keynotes worden verzorgd door Jeroen Driessen, André Heuvelman en Cyriel Kortleven.

Break-out

Gedurende de middag bieden we je de mogelijkheid aan om twee break-outsessies bij te wonen. Tijdens deze sessies zullen de sprekers je meenemen in hun praktijkervaring, visies en verhalen. Je ontvangt direct toepasbare handvatten en inzichten die op de werkvloer geïntegreerd kunnen worden. Voor deze sessies maak je je keuzes kenbaar bij de aanmelding.

Praktische informatie

Wij organiseren het Jaarcongres voor onze relaties binnen de overheid. HR-managers en directies/bestuurders zijn van harte welkom. Het Jaarcongres is gratis en er is voldoende ruimte om 250 bezoekers te ontvangen op onze Brainport Human Campus in Helmond. Wij gaan er vanuit dat we de dag zonder beperkingen kunnen beleven, maar zullen altijd de op dat moment geldende maatregelen volgen.

Ben je werkzaam als HR-professional, manager, directeur of bestuurder?

Meld je hieronder gratis aan voor het Jaarcongres.