Welkom bij Cirque Futurique

Als HR-manager/professional, bestuurder of directeur in de overheid, het onderwijs of zorg & welzijn lijk je wel een jongleur. Jij houdt minstens zoveel ballen tegelijk in de lucht. Je bent druk met de uitdagingen van vandaag. Terwijl de toekomst om aandacht schreeuwt. De toekomst van jouw organisatie valt of staat met de mensen die er werken. En rondom mensen verandert er veel.

Denk daarbij aan de invloed van technologie, waardoor capaciteiten van mensen en machines steeds meer met elkaar integreren. Maar ook aan de veranderende levensloop. Want mensen worden steeds ouder. Om langer door te werken, moeten we onze kennis en skills blijven ontwikkelen en tegelijkertijd ook onze gezondheid en welzijn op peil houden. En dat alles in een organisatiecultuur waarin het voor iedereen mogelijk is om mee te doen.

Hoe bereid jij jouw organisatie voor op de toekomst?

Dat ontdek je op donderdag 8 juni tijdens Cirque Futurique. De (kosteloze) jubileum-editie van het Jaarcongres HRM.

Ik wil me aanmelden

Sprekers van formaat

Tijdens deze magische dag ontmoet je bekende experts uit alle windstreken. Zij inspireren je over de invloed van tech & digitalisering op mensen en hun werk, het belang van welzijn en werkgeluk, talentmanagement en het bouwen van een toekomstbestendige klantcultuur. Stel vanuit jouw interesses je eigen keynote-programma samen.

Programma

Geniet tijdens Cirque Futurique van een geheel verzorgde dag vol inspiratie, inhoud en beleving. Vanwege het 30-jarige jubileum van Driessen Groep, hebben we een spectaculair slot in petto dat je niet wilt missen.

10.00 uur Ontvangst
10.45 uur Opening door Jeroen Driessen
CEO Driessen Groep
11.00 uur Keynote ronde 1
Kies de spreker van jouw voorkeur
12.00 uur Lunch
Goed verzorgde lunch, vol beleving en netwerkmomenten
14.00 uur Keynote ronde 2
Kies de spreker van jouw voorkeur
15.00 uur Korte break
15.30 uur Spectaculaire afsluiting
Mis ‘m niet!
16.00 uur Borrel en napraten

Locatie

Waar kun je het nu beter hebben over de toekomst van werk, dan op een Human Campus? Ontdek tijdens het Jaarcongres HRM de veelzijdigheid van de Brainport Human Campus in Helmond, die geheel omgetoverd is in circusstijl.

Volop beleving, inhoud & netwerken

Benieuwd naar wat je van het Jaarcongres HRM kunt verwachten? Bekijk de video en (her)beleef de vorige editie.

Ben jij erbij? Meld je aan vòòr 30 mei

We organiseren dit event gratis voor HR-managers/professionals, bestuurders en directeuren in de sectoren overheid, onderwijs en zorg & welzijn. Deelname is kosteloos, maar niet vrijblijvend. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, meld je tijdig af zodat we iemand anders blij kunnen maken met jouw plek. Heb je een vraag of opmerking, mail dan naar jaarcongres@driessengroep.nl.