Hoe houd je medewerkers gezond, gelukkig en bekwaam aan het werk?

Duurzame inzetbaarheid is cruciaal in onze snel veranderende arbeidsmarkt. Medewerkers die hun hele carrière vitaal, competent en productief blijven, zijn goud waard. Hiervoor is het nodig dat organisaties investeren in continue ontwikkeling, gezondheidsbevordering en werk-privé balans om werknemers te ondersteunen. Dit vraagt om een cultuur waarin leren en persoonlijke groei niet alleen mogelijk, maar ook verwacht worden. Belangrijk daarbij is om vooruit te denken: welke vaardigheden zijn morgen nodig? En hoe zorgen we ervoor dat iedereen, van jong tot oud, zich blijft ontwikkelen? De toekomst vraagt om een aanpak waarbij iedereen betrokken is en we een werkomgeving creëren waar iedereen, ongeacht leeftijd, kan bloeien.

Onze Driessen Groep bedrijven Bloeij, Mensium, MyTalentboard, Jeij, Driessen en Haert, begrijpen deze uitdagingen maar al te goed. Daarom organiseren zij speciaal voor HR-professionals die werkzaam zijn bij maatschappelijk gedreven organisaties, op dinsdag 25 juni het event ‘Duurzame inzetbaarheid: de sleutel tot toekomstgericht werken’.

Meld je direct aan

Programma & locatie

Tijdens dit event geven we je inzichten, tips en best practices om je te helpen met duurzame inzetbaarheid en met het navigeren door de moeilijke huidige arbeidsmarkt. Daarnaast neemt Arjen Banach, spreker en organisatiefuturoloog, je mee in de laatste ontwikkelingen, trends en innovaties op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Hij bespreekt hoe deze trends invloed hebben op de strategieën voor het aantrekken, behouden en betrekken van medewerkers.

Locatie

Brainport Human Campus
Vlamovenweg 4
Helmond

Routebeschrijving

Programma

09:30Inloop
10:00Opening
10:15Keynote Arjen Banach
11:15Koffiebreak
11:45Break-out ronde I
12:45Bourgondische lunch
13:30Break-out ronde II
14:30Wrap-up door theatermaker Marcel Stevens
14:45Borrel
15:00Rondleiding Brainport Human Campus (optioneel)
Keynote

Arjen Banach

Spreker en organisatiefuturoloog

Door de vele veranderingen in organisaties komt de prestatielat en werkdruk steeds hoger te liggen. Dit vraagt wat van het gedrag dat medewerkers laten zien. Organisaties die in een turbulente wereld nog succesvol willen zijn weten dat ze afhankelijk zijn van de prestaties van medewerkers. Arjen Banach laat zien dat investeren in de inzetbaarheid van professionals gaat transformeren van onderscheidende factor naar absolute must. Tijdens deze lezing met interactie en humor, maak je kennis met de absolute wetten van het boeien en binden van medewerkers in de wereld van nu. Niet alleen inspirerend, maar ook direct toepasbaar in jouw organisatie.

Break-out sessies

Onze experts geven je tijdens de verschillende break-out sessies inzichten, tips en best practices om je te helpen navigeren door de complexiteit van de huidige arbeidsmarkt. Klik hieronder op de verschillende break-out sessies voor meer informatie over de sessies.

Ontdek de bron van werkgeluk

Waar andere campussen in de Brainportregio zich richten op alleen technologische vernieuwing en vooruitgang, richt Brainport Human Campus in Helmond zich op de impact daarvan op de mens. De Human Campus is een plek waar werkgeluk centraal staat. Want werkgeluk is onmisbaar in ons leven. Het draagt bij aan topprestaties en aan een gelukkiger leven. Na afloop van het event heb jij de mogelijkheid om de bron van werkgeluk verder te ontdekken en je te laten inspireren tijdens een rondleiding (duur 30 minuten).

Ja, ik kom!

Meld je via onderstaand formulier kosteloos aan voor het event ‘Duurzame inzetbaarheid: de sleutel tot toekomstgericht werken’. Met je aanmelding ga je akkoord met onze event voorwaarden.