Terug

Driessen Groep investeert in vaste banen

De schaarste op de arbeidsmarkt neemt ondanks de coronacrisis toe. Vooral in specifieke vakgebieden hebben organisaties steeds meer moeite om de juiste mensen te vinden. Als familie van bedrijven in het domein van mens en werk in de publieke sector krijgen we via verschillende kanalen de vraag om te ondersteunen bij de werving en selectie van vast personeel. Om aan deze vraag te voldoen geven we binnen Driessen Groep vanaf 1 maart werving & selectie een eigen gezicht.

Jeij en Benchstars

Want op die datum lanceren we met trots een nieuw bedrijf: Jeij. Jeij is ons recruitmentbureau speciaal voor maatschappelijk gedreven organisaties. Maar dat is niet alles. We zetten daarnaast op het terrein van werving en selectie voor vaste banen nu ook een stap in de private sector. Dit doen wij met een intensieve strategische samenwerking met het recruitmentbureau Benchstars. Wij zijn erg verheugd dit succesvolle bedrijf nauw te betrekken bij onze gehele familie van bedrijven. Op onze Brainport Human Campus zijn vanaf nu dus twee complementaire recruitment bedrijven actief. Bedrijven met ieder een eigen verhaal en label én een verschillende marktfocus: publieke en private sector.

Nog meer werkgeluk

We zijn blij en trots dat we in deze turbulente tijden onze familie van bedrijven door kunnen laten groeien en bloeien. Met deze stap zijn we nog beter in staat om onze klanten te helpen met het mogelijk maken van werkgeluk.