Terug naar overzicht Dinsdag 7 mei 2019

Voor de negende keer Best Managed Company

Driessen Groep krijgt voor de negende keer de titel Best Managed Company. Hiermee behoren we tot één van de 37 beste geleide midden- en grootbedrijven van Nederland. Deloitte maakte onlangs de bedrijven bekend die deze titel een jaar mogen dragen.

Voor het toekennen van deze titel nam Deloitte onder meer de financiën, innovatie, strategie en het leiderschap van Driessen Groep onder de loep. Het resultaat is de titel Best Mangaged Company 2019 waarmee we platinum member blijven. 

Michaël Munnich, COO Driessen groep: “Natuurlijk zijn we wederom trots dat we voor het 9e jaar de titel Best Managed Company mogen dragen, en daarmee weer platinum member zijn. Samen met onze medewerkers werken we hier hard voor. Mooi om te zien dat het continue kritisch naar onszelf kijken resultaat oplevert. Op naar de 10e!”

Rob Korzilius, CFO van Driessen Groep: “Behalve deze mooie titel levert het rapport en de gesprekken ons ieder jaar ook weer waardevolle inzichten op. Van de ene kant bevestiging dat we het goed doen en van de andere kant leerpunten die we meenemen in ons beleid. Dit jaar voelt de erkenning weer net zo bijzonder als vorig jaar.”

Naast de Best Managed Company Award mochten we ook nog de Future of Work Award mee naar huis nemen. "Een hele eer en een kers op de taart", aldus Jeroen Driessen.

Andere nieuwsberichten

Van nieuwe samenwerkingen met partners, gewonnen prijzen tot nieuws over onze familie van bedrijven.