Terug naar overzicht Maandag 12 november 2018

Driessen Groep voor de 9de keer genomineerd voor een FD Gazellen Award

Op 15 november reikt het Financieel Dagblad de bronzen, zilveren en gouden FD Gazellen Awards uit. De prijs gaat jaarlijks naar de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Driessen Groep maakt voor de negende keer op rij kans op deze prestigieuze prijs, want ook dit jaar hebben we een nominatie ontvangen!

Nominatie Driessen Groep

De nominaties worden verdeeld naar regio en omzetgroei. Driessen Groep is genomineerd in de omzetklasse grootbedrijf (omzet boven de 10 miljoen euro) voor de regio Zuid (Zeeland, Noord-Brabant en Limburg). In 2015 leidde de nominatie in dezelfde categorie tot de winst. Dit jaar werden we eerste en mochten we een gouden FD Gazelle in ontvangst nemen.

Nieuwe criteria

Vanaf dit jaar zijn de criteria om in aanmerking te komen voor een nominatie aangescherpt om een meer gebalanceerd beeld te geven. Naast een minimale omzetgroei van 20% over de afgelopen drie jaar wordt vanaf nu ook de groei van het aantal werknemers en de winstgevendheid meegewogen. Want, zo stelt de organisator, personeelsgroei is een indicator van een bijdrage aan de werkgelegenheid en winstgevendheid van de toegevoegde waarde van een bedrijf. Op basis van deze drie indicatoren ontstaat een rangschikking en uiteraard een top 3.

Trots

Jeroen Driessen, directeur van Driessen Groep: “We zijn enorm trots op onze 9de nominatie. Dit zegt iets over ons uithoudingsvermogen als organisatie: we blijven jaar op jaar groeien. Samen zetten we ons keihard in voor dit resultaat en daar ben ik heel dankbaar voor.”

Andere nieuwsberichten

Van nieuwe samenwerkingen met partners, gewonnen prijzen tot nieuws over onze familie van bedrijven.