Terug naar overzicht Vrijdag 12 januari 2018

Driessen Groep verwelkomt Fontys Hogeschool op Human Campus

Met ingang van het nieuwe jaar huisvest het Sociaal Innovatie Centrum (SIC) van Fontys Hogeschool op de nieuwe Human Campus van Driessen Groep in Helmond. Binnen SIC werken studenten HRM en Toegepaste Psychologie aan projecten op het gebied van werkgeluk.

Driessen Groep verwelkomt Fontys Hogeschool op Human Campus

Studenten van Fontys Hogeschool en twee docenten bemannen het Sociaal Innovatie Centum. Fontys Hogeschool HRM en Psychologie en Driessen Groep hebben in mei 2017 een intentieverklaring getekend, waarin beide partijen uitspreken structureel samen te werken bij onderzoek en opleiding op het terrein van HRM. CEO Jeroen Driessen: “Wij zijn trots dat we samen met een partner uit ons werkveld het thema geluk naar een volgend niveau kunnen brengen.”

Human Campus

Naast stages en afstudeeronderzoeken behelst de samenwerking ook de oprichting van een Sociaal Innovatie Centrum (SIC) op de Human Campus in Helmond. Op de Human Campus komen bedrijven, initiatieven, projecten en activiteiten samen die met elkaar verbonden zijn door het thema werk(geluk). Driessen stelt een van de ruimtes ter beschikking aan studenten. Jeroen Driessen: “De Human Campus is een initiatief van Driessen dat breed gedragen moet worden door verschillende organisaties en initiatieven binnen het domein van mens en werk. Op deze manier maken we samen werkgeluk mogelijk.” 

Andere nieuwsberichten

Van nieuwe samenwerkingen met partners, gewonnen prijzen tot nieuws over onze familie van bedrijven.