Terug naar overzicht Dinsdag 22 september 2020

Driessen Groep verdient titel World-class Workplace

Driessen Groep vindt werkgeluk en goed werkgeverschap belangrijk. Onze medewerkers zijn hierover bovengemiddeld tevreden, bleek uit onderzoek dat eind augustus 2020 is uitgevoerd door onderzoeksbureau Effectory. We zijn er dan ook trots op dat we het grootste onafhankelijke keurmerk van World-Class Workplace hiervoor weer hebben verdiend!

Het keurmerk is voor 100% gebaseerd op de mening van de medewerkers. Uit het onderzoek komt ook dat de mate waarin onze medewerkers Driessen Groep als werkgever aan anderen aanraden heel groot is; we hebben een eNPS van 39,1 (landelijke benchmark is 6,3). 

Over het keurmerk

Tot 2020 was het keurmerk bekend onder de naam Beste Werkgever. Inmiddels wordt het keurmerk wereldwijd gebruikt en is de naam veranderd naar World-Class Workplace. Met dit keurmerk toon je aan dat je als werkgever goed in contact staat met je medewerkers en het potentieel van je medewerkers benut om van binnenuit te verbeteren om zo duurzaam succesvol te zijn en/of te worden. Kortom, je bent een organisatie waar mensen het leuk vinden om te werken!