Terug naar overzicht Maandag 20 augustus 2018

Driessen Groep steunt ITvitae Learning door deelname aan Buffelrun

Het is zondag 19 augustus rond 12 uur als de eerste gespannen collegas aankomen op het terrein van het jaarlijkse dorpsfeest in Boerdonk. Zon 50 collegas van de Driessen Groep nemen deel aan de jaarlijkse obstakelrun: de Buffelrun. Door deelname aan dit evenement steunen zij namens de Driessen Foundation een goed doel, te weten ITvitae Learning.

Driessen Groep deelnemer aan Buffelrun 2018

Doelen die door de Driessen Foundation worden gesteund hebben veelal te maken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die dagelijks met allerlei hindernissen worden geconfronteerd. Hoe mooi is het dan om met collegas op een zonnige dag eveneens gezamenlijk obstakels te overwinnen over een afstand van 6 of 12 kilometer. Want dat is wat een obstakelrun zon leuk en inspannend evenement maakt.

Alleen óf samen met een groep vrienden, collegas of zelfs onbekende deelnemers de afstand en de obstakels te overbruggen. Deze variëren van het overwinnen van een bak ijskoud water, tijgeren onder het prikkeldraad, het oversteken van het water door middel van touwbruggen of touwnetten of het beklimmen van een halfpipe.

Na afloop van deze inspanning staat er natuurlijk een verfrissing te wachten om gezamenlijk nog even na te genieten. We hebben de obstakels overwonnen! Met dit evenement hebben we ITvitae Learning ondersteund, een social enterprise die het doel heeft jongeren met autisme en hoogbegaafdheid duurzaam op te leiden tot ICT-professional.

Overhandiging cheque Driessen Foundation aan ITvitae Learning
Overhandiging van de cheque vanuit de Driessen Foundation aan ITvitae Learning.

Andere nieuwsberichten

Van nieuwe samenwerkingen met partners, gewonnen prijzen tot nieuws over onze familie van bedrijven.