Terug naar overzicht Woensdag 19 december 2018

Driessen Groep ontvangt keurmerk Beste Werkgever!

Wij zijn door onze medewerkers beloond met het Beste Werkgevers keurmerk. Daar zijn we super trots op! Waarom? Organisaties met een Beste Werkgevers keurmerk worden door hun medewerkers hoger beoordeeld dan hun branchegenoten op goed werkgeverschap. We scoren ruim een 0,5 punt boven het landelijke branche gemiddelde voor bedrijven in de zakelijke dienstverlening. Hiermee hebben we maar liefst drie sterren verdiend, het hoogst haalbare!

Groepsfoto Driessen Groep collega's

In november 2018 voerde Driessen Groep een Beste Werkgevers Scan uit. Deze scan is ingevuld door onze eigen medewerkers die het werkgeverschap van Driessen Groep beoordeelden. De Beste Werkgevers Score van 7,76 is hiervan het resultaat! Vergeleken met het gemiddelde van bedrijven in de Zakelijke Dienstverlening, scoren we ruim een 0,5 punt boven het landelijke gemiddelde. De Beste Werkgevers Score is gebaseerd op zes elementen: werkgeverschap, organisatietrots, organisatierichting, waardering, werktrots en het benutten van talent.
 

Over het Beste Werkgevers keurmerk
Beste Werkgevers is 15 jaar geleden gelanceerd en inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. Organisaties met een Beste Werkgevers keurmerk worden door hun medewerkers hoger beoordeeld dan hun branchegenoten op goed werkgeverschap. Het keurmerk is gratis en niet te koop, organisaties kunnen het alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers. Dit maakt dat het keurmerk voor sollicitanten het bewijs is dat ze bij een goede werkgever terecht komen.

 

Andere nieuwsberichten

Van nieuwe samenwerkingen met partners, gewonnen prijzen tot nieuws over onze familie van bedrijven.