Terug naar overzicht Dinsdag 25 september 2018

Driessen Groep is deelnemer van het MSPnetwerk

Driessen Groep heeft zich aangesloten bij het MSPnetwerk. Sinds 2017 verenigen de kwaliteits-MSP’s van Nederland zich in dit netwerk. Het netwerk wil de bekendheid van de MSP’s vergroten, en de branche duidelijk en degelijk op de kaart zetten.

Een Managed Service Provider (MSP) organiseert de inhuur en sourcing van het personeel van organisaties. Dit gebeurt op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Personeelsaanvragen, contact met leveranciers, administratieve verwerking en bewaken van budgetten zijn belegd bij de MSP. Een MSP is daardoor verantwoordelijk voor het beheren van contracten met leveranciers van personeelsdiensten (o.a. uitzendbureaus, detacheringsbureaus, zzp-bemiddelaars, bureaus die aanbesteed werk managen en andere HR-dienstverleners). Dit bespaart opdrachtgevers tijd en geld, maar zorgt ook veel meer inzicht en de beste tijdelijke talenten in een schaarse arbeidsmarkt.

MSPnetwerk richt zich op het vergroten van de bekendheid van MSP’s ,omdat nog te vaak blijkt dat de markt niet op de hoogte is van de toegevoegde waarde van een MSP. Het netwerk lanceerde onlangs een eigen website: www.MSPnetwerk.nl

Kwaliteitskeurmerk

Als deelnemer van het MSPnetwerk hebben wij ons gecommitteerd aan duidelijke regels. Opdrachtgevers en leveranciers die zakendoen met een deelnemer van het MSPnetwerk, zijn er daardoor van verzekerd dat deze MSP voldoet aan hoge kwaliteitseisen.

Meer weten over het MSPnetwerk?

Kijk voor meer informatie of eventuele vragen op de website of neem contact met ons op.

Bron: MSP netwerk

Andere nieuwsberichten

Van nieuwe samenwerkingen met partners, gewonnen prijzen tot nieuws over onze familie van bedrijven.