Jaarcongres HRM

In een wereld waarin alles steeds sneller gaat is het belangrijk om regelmatig stil te staan, pauze te nemen en op adem te komen. Net zoals zuurstof essentieel is voor het leven, is ruimte voor reflectie en vertraging belangrijk voor het welzijn van medewerkers. Maar ook in het werk van jou als HR-professional of bestuurder doe je er goed aan om af en toe even bewust die ruimte te pakken en te kijken naar wat goed gaat, wat beter kan, bij te sturen en dan weer door te gaan.

Dit keer organiseert Driessen Groep - speciaal voor klanten van onze familie van bedrijven - het Jaarcongres HRM. Een dag waarop we jou volop gaan inspireren! Zo ontdekken we samen hoe je in de dagelijkse praktijk ruimte en lucht creëert, zodat er een werkomgeving ontstaat waarin medewerkers groeien en floreren. Niet alleen vandaag, maar ook morgen.

Direct aanmelden

Sprekers

Tijdens het Jaarcongres betreden sprekers van formaat de diverse podia op de Brainport Human Campus. Stel vanuit jouw interesse je programma samen en luister naar de inspirerende verhalen van deze topsprekers. Klik op de naam van de spreker voor meer informatie.

Programma

Geniet tijdens het Jaarcongres HRM van een geheel verzorgde dag vol inhoud en beleving. Stel je eigen programma samen om zo volop inspiratie op te doen.

09.15 uur Ontvangst
10.00 uur Opening door Jeroen Driessen
CEO Driessen Groep

10.15 uur

Break-out ronde 1
Kies uit de ochtendsprekers Victor Mids, Thijs Launspach of Saskia Nijs
11.30 uur Break-out ronde 2
Kies uit de ochtendsprekers Victor Mids, Thijs Launspach of Saskia Nijs
12.30 uur Lunch
Goed verzorgde lunch, inspiratie en netwerkmomenten
14.00 uur Break-out ronde 3
Kies uit de middagsprekers Ray Klaassens, Kim Jansen of Paul Ramakers
15.15 uur Break-out ronde 4
Kies uit de middagsprekers Ray Klaassens, Kim Jansen of Jitske Kramer
16.15 uur Afsluiting
16.30 uur Borrelen en napraten

Locatie

Het Jaarcongres HRM voor onze relaties vindt plaats op de Brainport Human Campus in Helmond. De plek waar Driessen Groep medewerkers, organisaties en ondernemers met elkaar verbindt.

Bekijk op Google Maps

Volop beleving, inhoud & netwerken

Benieuwd naar wat je tijdens het Jaarcongres HRM kunt verwachten? Met deze video (her)beleef je de vorige editie, een speciale jubileumeditie ter ere van het 30-jarige bestaan van Driessen Groep.

Ben jij erbij? Meld je voor maandag 1 april gratis aan

We organiseren dit event gratis voor klanten van Driessen Groep en de familie van bedrijven. Deelname is kosteloos, maar niet vrijblijvend. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, meld je tijdig af. Heb je een vraag of opmerking, mail dan naar jaarcongres@driessengroep.nl.

Direct aanmelden

Heb je een persoonlijke uitnodiging ontvangen?

Meld je hieronder gratis aan voor het Jaarcongres.