Ontdek de geheimen van innovatief talentmanagement


Vind, bind en boei medewerkers op een vernieuwende manier

De huidige arbeidsmarkt kent ongekende uitdagingen. De vraag naar getalenteerde professionals is immens en recruiters zoeken continu naar nieuw talent om organisaties te versterken. Medewerkers zijn onmiskenbaar het waardevolste kapitaal van een organisatie. Het is dan ook van cruciaal belang om hen te vinden, te boeien en te binden. Echter, in deze competitieve omgeving kan dit een flinke uitdaging vormen, waarbij strategische personeelsplanning en effectieve employer branding van essentieel belang zijn.

Onze bedrijven Jeij, Reijn, Haert en MyTalentboard begrijpen deze uitdagingen maar al te goed. Daarom organiseren zij speciaal voor HRM'ers, recruiters en bestuurders in de overheid, het onderwijs en de zorg op donderdag 5 oktober het event ‘Ontdek de geheimen van innovatief talentmanagement’.

Programma & locatie

Tijdens dit event geven we je inzichten, tips en best practices om je te helpen navigeren door de complexiteit van de huidige arbeidsmarkt. Daarnaast neemt Drs. Wim Davidse trendwatcher en expert op het gebied van de arbeidsmarkt, je mee in de laatste ontwikkelingen, trends en innovaties in de arbeidsmarkt en bespreekt hij hoe deze trends invloed hebben op de strategieën voor het aantrekken, behouden en betrekken van medewerkers.

Locatie

Brainport Human Campus
Vlamovenweg 2
Helmond

Routebeschrijving

Programma

09:30 Inloop
10:00 Opening
10:15 Keynote Wim Davidse
11:15 Koffiebreak
11:45 Break-out ronde I
12:45 Bourgondische lunch
13:30 Break-out ronde II
14:30 Wrap-up door theatermaker Marcel Stevens
14:45 Borrel
15:30 Rondleiding Brainport Human Campus (optioneel)
Keynote

Drs. Wim Davidse

Wim Davidse is een inspirerende spreker, adviseur en schrijver op het gebied van arbeids- en flexmarkt, werkgeverschap en strategie. Als hoofdredacteur van Flexmarkt magazine en lid van diverse denktanks en adviesraden, zet hij zich in voor dynamische [flex]werkmerken en sociale innovatie. Met een achtergrond als econoom en jarenlange ervaring als strateeg bij Vedior Groep Nederland, heeft hij een scherp inzicht in trends, veranderingen en kansen in de snel evoluerende wereld van werk.

Break-out sessies

Onze experts geven je tijdens de verschillende break-out sessies inzichten, tips en best practices om je te helpen navigeren door de complexiteit van de huidige arbeidsmarkt. Klik hieronder op de verschillende break-out sessies voor meer informatie over de sessies.

Ontdek de bron van werkgeluk

Waar andere campussen in de Brainportregio zich richten op alleen technologische vernieuwing en vooruitgang, richt Brainport Human Campus in Helmond zich op de impact daarvan op de mens. De Human Campus is een plek waar werkgeluk centraal staat. Want werkgeluk is onmisbaar in ons leven. Het draagt bij aan topprestaties en aan een gelukkiger leven. Na afloop van het event heb jij de mogelijkheid om de bron van werkgeluk verder te ontdekken en je te laten inspireren tijdens een rondleiding (duur 30 minuten).

Ja, ik kom!

Meld je via onderstaand formulier kosteloos aan voor het event ‘Ontdek de geheimen van innovatief talentmanagement’. Met je aanmelding ga je akkoord met onze event voorwaarden.